65 728 kroner ranket på kun 9 rekker! Sjekk hvordan!

Travtips - Trav & tips

Under jackpotomgangen på Klosterskogen 10.aug ble det en festaften for Øivind Grøstad sine kunder. Vi tømte lukene i V6-spillet og tok med oss over 130 000 kroner på kupongforslagene! I V5-spillet ble også suksess på det aller største forslaget med over 69 000 kroner i gevinst. Faste kunder har vært på tråden og takket for tipsenere som: Last Hooray, Rolin, Veels Balder og From Sidney. Dette kunne du lese om våre tipsenere:

V65-1: 7 Last Hooray er formsterk og gått bra løp på Klosterskogen på slutten. Var med på en tøff åpning sist, føre Kolle slapp føringen etter 500m. Holder farten fint oppe bak gode travere som Hez So Perfect og Super Bandit. Enklere oppgave nå, og kommer Halle traveren seg til tet, tror vi fort dette løpet er kjørt! En finnere oppgave enn dette skal det godt gjøres og finne. Er ute som et fjerdevalg i spillet med sine knappe 19% og det finner vi så spennende at vi går vi for et deilig banker spill!

V65-2: 3 Rolin leverer noen kanon løp fra tid til annen. På en super sprint 3 juli, går han utenfor lederen hele veien og taper til slutt for Hitchcock. Var for tøft ute sist og det løpet kan man se vekk i fra. Har en helt riktig oppgave foran seg og blir vår favoritt.

V65-3: 3 Veels Balder har vi fulgt nøye på slutten og Sagholen traveren har levert gode innsatser. Er kun slått av gode hester som Moe Garm og Rakerfanten sist. Møter sistnevnte på ny, men vi føler han kan revansjere seg nå. Blir bedre og bedre. Får et fint løp fra spor tre og på kryssene skiller det en del og vi føler dette er et drag!

V65-4: 1 From Sidney måte kaste inn håndkle fra tet da det var igjen 300m av løpet sist. Gode Road To Heaven vant det løpet. Er noe enklere i mot nå, og hoppa kommer til og lede lenge som eneste strek hest i løpet. Skal ha gått fremover med to løp og vi gir henne et knepent vinnertips.

De øvrige vinnerne kunne vi fortelle følgende om:

4 Granfaks holder noe usikker form etter et par mnd pause. Kan åpne fint og teten er innen rekkevidde. Er formen på plass, kan det være tet og slutt.

4 Eurita er løpets klare outsider. Kommer tilbake etter pause og rapporteres fin i trening. Kan kanskje få overta føringen av nummer tre og da er det ikke umulig for ledelse hele veien.