Luketømming i Danmark – over 3 millioner kroner innspilt!

Travtips - Trav & tips

Copenhagen Cup-dagen på Charlottenlund ble nok en fest for våre kunder. Øivind Grøstad og Ove B. Reime har vist seg som sylskarpe på disse internasjonale V75-omgangene og tømte lukene på Charlottenlund denne søndagen. Vi klarte ikke komme til mål med syv rette, men det klarte ingen spillere. For seks og fem rette fikk vi inn over 3 millioner kroner til kunder av Travfakta via eksperten for en innsats på snaue 130 000,-.

I V75-spillet var det litt over 10 millioner kroner til fordeling med jackpot på syv rette. Travfakta fikk inn over 2,6 millioner kroner via eksperten på seksere og femmere. I tillegg ble det fullklaff i V5-spillet for flere bonger.

Bankeren vår denne omgangen var 3.valget Victory Kåsgård. Vi varslet for 20-oddseren Shootproff som var noe av grunnlaget for suksessen og plasserte denne som en A-hest. Folkeranken brukte 25 920 rekker på de syv vinnerne - Travfakta ranket omgangen på 2048 rekker!

Dette serverte vi rundt Shotproof:
6 Shotproof blir et av våre deilige objekter i omgangen. Kom ut for Flemming Jensen første gang på Åby sist etter et ikke alt for vellykket opphold i Frankrike. Satt i rygg leder i Kungapokalen kval og galopperte når Flemming skulle styre ned på siste indre på den harde banen. Var langt fra slått på det tidspunktet og hadde landet på ca. 13,0 om han ikke hadde galoppert. Burde få en fin posisjon her og med løp i kroppen tror vi han kan levere en sterk prestasjon her på en fin sommerbane.

Vi gratulerer og takker for alle henvendelser vi har fått fra fornøyde kunder.

Vil du bli med å spille sammen med Øivind Grøstad og Travfakta via eksperten kan du gjøre det her. 

P.S: Denne uken jakter vi revansje med jackpot i både V76- og V75-spillet. 


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Travtips - Spill med de beste
Meld deg på vårt nyhetsbrev