Jackpot V6 Drammen: Jackpotbanker fra Grø!

Travtips - Trav & tips Kjøp tips

Vi får altså en deilig start på denne uken med Jackpot i V65 spillet og over 370.000,- ekstra å spille om! Vi har en klar banker og kunne by våre kunder på, og normalt innfrir den i enkle omgivelser. Vi byr også på en alternativ banker som trolig ikke blir noe mer enn et fjerde, femtevalg i spillet! Mye spennende fra Øivind Grøstad denne mandagen og vi ber deg om å sjekke ut følgende:

* Galileo fra spor åtte bak bilen har tilliten som favoritt. Snakker vi omgangens banker, eller er dette en hest som må synes?

* Kapable hester på farten, men helt til å stole på er de ikke. Vi velger allikevel en billig løsning og står på en trio.

* Montè. Her har vi jobbet frem et strålende drag til kundene! Ønsker man en frekk løsning, så kan budet være en mulig banker!

* Står nydelig til i løpet og holder flott form for dagen. Denne må bare spilles som ikke favoritt melder Grø!

* Jevnt og lite skiller i mellom hestene vi har betalt for. Vi tror på en fartsfylt sak som er i bedre form enn hva raden kan gi inntrykk av!

* Helgestad med debutant i form av Høwings Unbeatable som blir klar favoritt. Alt for mye spilt etter vår smak og vi går i mot!

 

Kjøp tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Travtips - Spill med de beste
Meld deg på vårt nyhetsbrev