V75 Jarlsberg: Kanonbanker fra Grø mot storcash!

Travtips - Trav & tips Kjøp tips

Wow – hvilken omgang og for en banker Øivind Grøstad lanserer denne runden! Vi jakter storcashen og milliongevinst på kupongforslaget med en deilig banker og flere spennende bud. Onsdag serverte Grø andrevalget Dream Builder som en deilig banker og dette holdepunktet tror vi det er enda mer krutt i. Dette er Grøs rubrikker denne runden og det vi anbefaler å ta rygg på:

* Bankeren er per fredag morgen et 4.valg i spillet og det må vi bare takke for! Inntrykket for litt siden var mektig og Grø trodde omtrent ikke sin egen klokke…

* Sjokkbud: Her jakter vi revansje og vi må bare takke for at spillere og fagblad glemmer raskt! Denne deilige 20-oddseren må stå først på ranken! Se opp!

* Kanonbud: Har utviklet seg rått, men vi tror hesten har mer å gå på! En deilig 10-oddser serveres som må forsøkes i flere spillformer!

* Obs I: Kan slå til med pangløp og blir ikke rørt i spillet. Denne 30-oddseren må inn i A-gruppen, melder Grø!

* Obs II: Fortjener en seier igjen nå etter flere gode løp. Vi snakker om en hest som står på 5% av innsatsene!

* Obs III: Denne ekvipasjen blir spennende. Spillerne dømmer ut hesten, men ikke Grø! Se opp for en hest som ikke er rørt.

* Grøs alternative banker blir favoritt og skal ha en flott vinnersjanse. For deg som spiller system må denne være en utgangshest!

Dette er noe av det vi kan by på til denne fantastiske runden på Jarlsberg!

Kjøp tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Travtips - Spill med de beste
Meld deg på vårt nyhetsbrev