V75 Jarlsberg: Grø spår store kroner!

Travtips - Trav & tips Kjøp tips

Forrige lørdag kom vi ikke helt til mål i V75, men Grøs store forslag på 15 120 kroner ble til 93 606 kroner. Denne gang er det Jarlsberg som er vertskap for V75 og det er mange jevne spilleløp. Grø tror på store kroner og har fire kanonbud i omgangen. Bankeren vår bør ha en toppsjanse og vi skal jakte storcashen med følgende:

* Bankeren vår føler vi har en toppsjanse. Kretsen rundt har tro og Grø har klokkertro. I en jevn omgang, så er det riktig å gå all in.

* Kanonbud I: Vi glemmer ikke seiersløpene fra i høst for da viste denne sitt toppnivå. Her er den totalt bortglemt og dette kan være en banker for de frekke. Får vi 15 ganger pengene?

* Kanonbud II: Her kan det bli tempo og da blir denne livsfarlig. Vi føler toppformen er her nå og varsler kraftig for en 2-prosenter i spillet per fredag ved lunsjtider – se opp!

* Kanonbud III: Denne føler vi leverte et bedre løp enn favoritten for litt siden. Spillerne er ikke med på notene. Grø takker og bukker!

* Kanonbud IV: Distansen passer perfekt og sporet er ypperlig. Her tror vi favoritten virkelig skal få trøbbel..

* En duo skiller seg klart ut for Grø og dette tror vi er et viktig spareløp i jakten på storcashen!

* Toppbud: Hvilket inntrykk det har vært på hesten i det siste. Nå er det opp til bevis og Grø er klar på tipseneren!

Dette er noe av det vi kan by på til helgens herlige V75-runde hvor en alenevinner kan ta med seg hele 13 millioner kroner.

Kjøp tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Travtips - Spill med de beste
Meld deg på vårt nyhetsbrev