V75-tips Leangen: Vi har funnet millionhesten i Grøs "spillestue"

Travtips - Trav & tips Kjøp tips

Grøs store «spillestue» Leangen arrangerer ukas V75-omgang. Spillemessig er omgangen virkelig fin, og utfordringene står i kø! Vi gir deg svært oppsiktsvekkende info rundt en av dagens aller største favoritter. Vi gir dere og to bankere (begge satt klokkerent søndag på Romme). Mens dagens beste objekt skulle normalt sett vært spilt på 20-25-prosent, men blir trolig en 5-prosenter! Dette er våre rubrikker i jakten på syv rette og storcashen:

* Dagens beste banker: Hvis vi spoler tiden noen måneder tilbake, så møtte denne på vel så gode hester, og i tillegg hadde et tøffere løp da. Vi forstår ikke hvorfor dette ikke blir dagens største favoritt! GRØ har tatt frem marsipankaka allerede!  

* Dagens nest beste banker: Denne ble kjørt i badekaret allerede på mandag. Grø har til og med tatt en telefon og forsikret seg her! 

* Dagens beste objekt: Får opp ny kusk, og imponerte oss stort sist med beskjedne treningsrapporter. Kan ventes voldsomt mye bedre nå, og må spilles her! FEM PROSENT ER GAVER, melder Grø! 

*Dagens frekke lås: Art Brown var fin på tohesters-lås søndag. Det er et lignende «frekt» lås vi gir sjansen her!

* Kong C.K møter på hester som er 100-meter bedre enn hva den har møtt før. Holder det med 40-meter tillegg mot topphester, tro? Grø gir deg et klokkerent svar på dette. 

* Vi stoler ikke på den klare favoritten – få med deg hvorfor!

* Torben eller Osen Prinsessa i tet etter 200-meter? Det svaret får du i tipsene til Travfakta! 

Dette er noe av det kan by på til den herlige V75-runden fra Leangen!

Her kan du kjøpe dine andeler til V75-omgangen på Leangen lørdag. Heller ikke glem at det er en finfin jackpotomgang i V64-spillet på Boden i kveld! 

Kjøp tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Travtips - Spill med de beste


Meld deg på vårt nyhetsbrev