Grøs Gratis Tips: Klosterskogen: komplette tips fra Grø

Travtips - Trav & tips

Hver eneste dag får du et gratis tips fra Øivind Grøstad her på siden. Det kan være alt fra et objekt, til en banker, til et lås til kanskje en overspilt favoritt eller et heldekk. I dag byr vi på gratis tips til Klosterskogen.

V65 Klosterskogen 17 januar:

V65-1: A: 2 B: 6-7-8 C: 4-1-5

V65-2: A: 8-1 B: 5-3-9-2-7 C:- D: 6

V65-3: A: 2-3 B: 6-7 C: 8-11-5-10-1 D: 4

V65-4: A: 5 B: 8-9-4-3-1 C: 2-6-7

V65-5: A: 8-1 B: 12-5-6-4-10-7 C: 2-11 D: 3-9

V65-6: A: 9 B: 10-1-6-4 C: 2-8-3-5 D: 7

 

V5-4: A: 7 B: 4-2 C: 5-3

V5-5: A: 2-3 B: 4-5 C: 1-7 D: 2

Stort V65 forslag: 1x7x4x6x8x5 - 6.720,-
Redusert V65 forslag: 1x7x4x1x8x5 - 1.120,-

Stort V5 forslag: 6x8x5x1x6 - 1.440,-
Redusert V5 forslag: 1x8x5x1x6 - 240,-

V65-1: 2 Langlands Odin/ 6-7-8-4-1-5

V65-2: 8-1-5-3-9-2-7/ 6

V65-3: 2-3-6-7/ 8-11-5-10-1-4

V65-4: 5-8-9-4-3-1/ 2-6-7

V65-5: 8-1-12-5-6-4-10-7/ 2-11-3-9

V65-6: 9-10-1-6-4/ 2-8-3-5-7

 

V5-1: 5-8-9-4-3-1/ 2-6-7

V5-2: 8-1-12-5-6-4-10-7/ 2-11-3-9

V5-3: 9-10-1-6-4/ 2-8-3-5-7

V5-4: 7 Thai Paradise/ 4-2-5-3

V5-5: 2-3-4-5-1-7/ 2

Vi skal til lukene med følgende objekter:

V65-1: 2 Langland Odin har vist ofte at han er svært effektiv i fra tet. Tjomsland traveren svarer opp hele veien og det er sjeldent han slipper hester forbi seg fra front når formen er på plass. Det er den inn mot kveldens oppgave og det ble en kontrollert seier i fra tet sist etter 26,2/s500m. Med kun èn konkurrent ved siden av seg på strek som skal ha rygg, blir det nok tet og derifra tror vi det skal være en solid sjanse for seier. Det er vanskelig å hente tillegg på 800 meters banen på Klosterskogen og vi er såpass sterke i troen, at dette blir omgangens holdepunkt!

V65-2: 8 Lord Coral kan være et toppobjekt i omgangen. Vi snakker her om en traver som er betydelig bedre enn raden! Var ute i V75 på lørdag og passerte mål med krefter spart etter sen åpning. Så veldig fin ut for dagen og det i mot bedre motstand enn hva som venter i kveld. Det lukter tempo i dette løpet og da behøver det ikke være feil og komme bakfra med krefter spart til slutt. Blir det ikke helt feil på veien, har vi god tro og hesten får spalten, dagens beste objekt! 1 Viking Ivi var tilbake som en vinner sist og avgjorde på en fin måte og svarte gode Trocadero nedover oppløpet og vant sikkert via 13,5/s500m. Problemet denne gangen er sporet. Hansen traveren er dårlig ut og blir normalt kraftig overflydd. Det må løse seg på veien da, men med klaff, er han god nok til å ta del i seierskampen på ny. 5 Abby Sisa er lynrask i fra start og blåser nok rett til tet. Fikk den posisjonen sist og bestemte underveis. Kunne likevel ikke forsvare seg og skulle holdt noe bedre. Viste uansett fremgang fra løpene tidligere og det er mulig de slipper føringen denne gangen. Kan da få siste indre til slutt og gjøre opp om seieren. 3 Logical Ilchi har slitt med å få det til på slutten. Dette er i bunn og grunn en bra traver som står til for å få et fint løp. Rask i vei og normalt skal det ikke være noe større galopprisiko. På sitt beste rekker denne traveren her og den får siste plass på tipslinjen. Bak den er løpet åpent.

V65-3: 2 Lykkje Idunn hadde vi tro på sist. Da ble det galopp i en trang situasjon innledningsvis. Siden fikk aldri hoppa sjansen og satt fast med krefter spart i mål. Formen er på plass der i gården og oppgaven som venter er overkommelig denne torsdagen. Normalt er ideen vår travsikker og skaffer seg en fin posisjon direkte. Vi tror på en fin sjanse og at karrierens første seier kommer nå og tipsnikket er på sin plass. 3 Solør Tobbi var uheldig sist og feilet vekk andreplassen i V75 bak Jentefuten. Hadde trolig kun blitt tredje om ikke en annen konkurrent hadde galoppert den dagen, om det ikke var for galoppen. Uansett en positiv innsats i mot bedre motstand enn dette. Feilfritt tror vi en av de bedre plasseringene er innen rekkevidde. Må krysses tidlig. 6 Ruskeli Vinni er den klare outsideren i løpet. Braathen traveren er tilbake etter en lengre løpspause og skal være på gang igjen nå. Var ute mot knalltøff motstand i sine to første løp i fjor og møter langt enklere motstand etter oppholdet. Kan nok trenge løpet, men vi tror ikke treneren melder til start om ting ikke er i orden, så det er en opplagt strek på bongene. 7 Asplund Jenta har levert ok innsatser på slutten og står fint til i springsporet denne gang. Kan kanskje nå tet, for så å slippe den. Fra lederrygg og siste indre til slutt, kan hoppa gjøre opp om seieren. Disse fire føler vi skiller seg ut, selv om salen krysser i vei.

V65-4: 5 Hellestvedt Trym er klar favoritt i dette løpet, noe som kanskje kan virke rart ettersom dette ikke er noen stor vinnerhest. Dog var den siste innsatsen såpass positiv at vi tror det kan være dags nå. Var ute mot knalltøff motstand i V75 sist og holder farten overraskende bra via 27,1/s500m. Før den i mål var kun hester som G Jerken og Trippson Ø.K. De sto riktignok på tillegg i det løpet, men likevel var det en solid prestasjon av Barth traveren. Mye enklere nå og dette er i våre øyne en alternativ banker! 8 Ruskeli Blesa er den tøffeste utfordreren. Ble toer bak Fjord Jerka nest sist. Går fint i kulissene sist også, men fikk for langt frem da. Normalt bra i gang direkte og skal være med langt fremme her. 9 Engas Odelsjente er opp og ned. Er avhengig av å ha dagshumøret oppe. Har da fart for topplassering, så er spørsmålet om viljen er der. Kan blåse forbi alt og alle på en god dag og er en naturlig outsider. 4 Linnstjernen avsluttet solid via 27,8/s500m nest sist. Taper kun for Havblikk da. Forsvant i galopp sist. Er ikke noe stabilt kort, men feilfritt er han god nok til å vinne løpet. Skal med på en tidlig gardering og får siste plass på tipslinjen vår. Bak disse kan et par hester til vurderes på gardering om man ikke vil spille den klare favoritten vår alene på bongene.

V65-5: 8 Tenk Nå Dina er den beste hesten og feilfritt har den klare favoritten en god sjanse. De dagene Jessen traveren fungerer er den god i sin klasse og vi likte den til sterk seier tredje sist. Gikk fint i kulissene sist og formen er fortsatt på plass. Er avhengig av å fungere for å vinne løpet naturligvis, noe vi tror hun skal gjøre for dagen. Feilfritt er det en topp sjanse, men ettersom galopprisikoen er der, velger vi garderinger. 1 Langlands Teddy havnet utenfor lederen sist og da trodde vi han skulle få problemer å rygge bakover. Sto på overraskende bra og ble toer bak H.C Blesen som ble tredje i V75 i går. Vi hadde 31,4/s1000m. Her blir det tet og Dalen kommer nok til å kjøre der. Med samme innsats som sist, kan det holde helt hjem. 12 Vesle Moi varmet fint før løpet sist og sto på bra da i mot gode konkurrenter. Enklere i mot denne gangen, men sjanseartet utgangsposisjon. Det må løse seg på veien om det skal bli seier. Kan overraske med klaff og er verdt å se opp for. 5 Lykke Ida er god nok om hun tar i hele veien. Går dog med håndbrekket på og tar ikke ut alt. På en god dag har hun neppe mange av kveldens konkurrenter føre seg i mål og vi synes det er et outsiderpreg over det hele. Dette løpet synes vi er ett av de mer åpne denne dagen og bred gardering kan være en løsning.

V65-6: Omgangens største favoritt møter vi på til slutt i form av 9 S.K`S Mystic Titan som holder strålende form for tiden. Det ble tempo sist og Solberg klinket til 800m fra mål og rundet til tet inn mot den siste svingen. Var helt overlegen etter 12,5/s500m og fikk toppkarakter av oss. Fikk 75.000,- for seieren, så det er opp en klasse denne gang. Dog er ikke motstanden den tøffeste, så favoritten er klar og ikke minst motivert. Får dog i overkant mye spill på seg, så det frister å gardere. 10 Logical Elegance er tilbake etter sykdom og har ikke startet siden i sommer. Austevoll har kjørt jobb med hoppa og vært godt fornøyd. Holder et høyt toppnivå for denne klassen og selv om hun nok er noe tung i kroppen, synes vi det er en klar outsider direkte. 1 Royal Winner har vært ute mot bedre hester enn dette. Får ikke så mye bedre mulighet til å vinne løp enn dette. Blir dog overflydd og kan risikere å havne langt bak i førstesporet. Løser det seg på veien, bør Tjomsland traveren ende topp tre og den skal regnes med vinnermulighet. 6 Patrimony er rask i fra start og kan stikke til tet. Blir nok ikke kjørt der og vil nok slippe til den best tenkelige ryggen. Siste indre kan bli riktig om det blir litt tempo på det og formen er stigende for Aarlie traveren. Skal med på gardering i sammen med 4 Høwingssilberpfeil som fikk maks uttelling i mot tøff motstand på søndag. Enklere i mot her og formen er på plass. Er aktuell der fremme med rett rygg løp synes vi.

V5-4: Kun fem hester til start og det ligner et straffespark for 7 Thai Paradise. Waaler traveren har to av to og kan ikke få noen billigere oppgave enn dette. Her blir det gratis tet og siden får Kolle styre og stelle som han selv vil. Taper normalt ikke og er en soleklar alenestrek i V5 spillet!

V5-5: Vi avslutter kvelden med et montèløp og det er fin klasse på løpet. 2 Basic Instinct er det gode rapporter på før debuten under sal. Høitomt traveren har trent meget fint når den har blitt ridd på og kommer til oppgaven med flott form. Vi tror på en fin sjanse. Først og fremst er det 3 Winmecredit i mot. Hamre traveren er inne i sin siste sesong og holder fortsatt koken oppe. Er rask ut og blir nok testet for tet. Kommer seg trolig ditt og derifra ledes dette løpet lenge. Kan holde hjem om ingen trykker på underveis, selv om han ikke er like god som i glansdagene.

Tipsene er ved Øivind Grøstad/Travfaktatelefonen


Vil du bli med på en andel i regi Grø og Travfakta finner du våre spill via eksperten her!


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Travtips - Spill med de beste
Meld deg på vårt nyhetsbrev