Om oss

Travfaktatelefonen startet Øivind Grøstad for ca 30 år siden, og dette har vært landets ledende tipstelefon de siste 15 årene. 

Øivind Grøstad er norges mest kjente travekspert og er alene om ha tatt "kassa" i V75 to ganger. Grø har gjennom sitt harde arbeid og analytiske evner, en enorm teft på Travbanen som kundene nyter godt av.

Sammen med Ove B. Reime og Petter Kristiansen danner dette Travfakta-teamet!

Ove B. Reime ranker løp i samarbeid med Grø til Sørlandet, Forus og Bergen. Med sin enorme lokalkunnskap og teft på disse banene har Reime gjennom årenenes løp vært arkitekten bak mange storgevinster!

Petter Kristiansen bistår Grø internasjonalt og til banene på Østlandet. Kristiansen er kjent som en meget dyktig analytiker. 

Travfaktatelefonen selger kun tips via telefon. Slik samfunnet har utviklet seg så blir imidlertid tid bare mer og mer viktig, og det er ikke alltid at tiden strekker seg til for dem som vil høre på våre tips i 10-20 minutter på telefonen i løpet av en hektisk hverdag.

Ideen om en nettside hvor man kunne kjøpe travtips med sitt VISA kort ble dermed svært så aktuell, og derfor har vi nå lansert travfakta.no. På travfakta.no kan du nå kjøpe alle Travfaktatelefonen sine tips med ditt visa kort. Så nå går alt på noen få tastetrykk om du ikke har tid å høre dem på telefonen. På siden vil det også ligge ute gratis tips daglig.

Bildene tilhører Eirik Stenhaug

Kontakt oss

  • Adresse: Rasmus Engers vei 2B
  • Postadresse: 0956
  • Telefon: 93031197
  • Epost post@travfakta.no

Kontaktskjema

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Travtips - Spill med de beste


Meld deg på vårt nyhetsbrev