GULLJACKPOT V75-Bergen: Storfavoritten er klart sårbar, SIER GRØ!

Travtips - Trav & tips Kjøp tips

En ENORM travhelg står for tur! Det skal nemlig kjøres doble V75-omganger denne lørdagen! Først ut er en kanonfin jackpotomgang fra Axevalla, med V75-start 16:20. Over 19 millioner ekstra ligger i syverpotten, og vi må si løpene ble meget fine. Vår hovedbanker blir neppe en av dagens største favoritter i Sverge. Til kvelds får vi servert GULLJACKPOT fra Bergen Travpark! Sportslig og spillemessig meget interessante løp fra vest! Vi har oppsiktsvekkende rank i Bergen, og går i mot en stor favoritt… Grø og hans team holder absolutt toppform for tiden, og dette er våre rubrikker i jakten på syv rette og jackpotcashen! 

* Bergen: - Dagens beste banker: Så rå ut sist, og er overlegen disse hestene. Nei, det er ikke Ulsrud Tea vi snakker om!

* Bergen: - Dagens beste objekt: Var uheldig nest sist, men rågod sist. Treneren er lyrisk, og denne mener GRØ er bedre enn favoritten. 

* Bergen: - Dagens beste objekt II: Får sin revansje her. Og det til deilige prosenter. Denne skulle vært klar favoritt… 

* Bergen: - Askeladden er på sin første langreise og debuterer på sprint! Her har vi funnet frem en annen hest som vi tror knallhardt på!

Kjøp tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev